2018 – 2019 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Şampiyonu

Çankaya Şampiyon

Çankaya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımımız, 30 hafta süren Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne damga vurdu. Zorlu ligde 28 galibiyet alarak 4 hafta önce şampiyonluğunu ilan eden takımımız, son maçta Urla Belediyespor’u 71-59 yendi. Arı Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen ve kalabalık bir taraftar topluluğunun önünde oynanan maçın ardından ‘Kupa Töreni’ gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün’ün de izlediği maçın sonunda kupayı Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok basketbolculara takdim etti. Büyük coşkunun yaşandığı törende basketbolcular ve aileleri sevinç gözyaşı döktü.

Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sıtkı Alp, Mütevelli Heyet Başkan Vekili Sedat Alp,  Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Seda Tarman, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun, şampiyon basketbolcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı kutladı.

Takımımıza Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde başarılar diliyoruz…

2019-04-12T17:29:57+03:00