Ankara Basketbol İl Temsilciliğinden Çankaya Üniversitesi Bayan Basketbol Takımımıza Ziyaret

03 Aralık 2014 Salı günü Olimpik Spor Salonu’nda Ankara Basketbol İl Temsilcisi Vedat BORULDAY ve İHK üyeleri ile birlikte spor kulübümüzü ziyaret ettiler. Antrenörlerimizin sorunlarını dilerken,  altyapıdaki sporcularımıza kendilerini tanıtıp Ankara Basketbolunu geliştirmek istediklerini ve kulüplerle iş birliği yaparak olacağını söylediler. Sporcularımızın merak ettiği sorulara yanıt verdiler.

İl Temsilcisi Vedat BORULDAY yaptığı konuşmada “Çankaya Üniversitesi’ nde güzel bir öğrenci potansiyeli olduğunu, böyle bir tesisin çoğu kulüpte olmadığını bir tesiste 5 basketbol sahasının olmasının altyapısıyla eğitimiyle basketbol’ a emek veren çok değerli kişilerin böyle güzide bir kulüpte olmasının güzel bir şey olduğu”nu vurguladı.

İl Temsilcisi Vedat Borulday ve İHK üyelerine ziyaretlerinden dolayı Genel Sekreterimiz Haluk Bilgin Teşekkür etti.

detaylı bilgi : http://www.ankarabasket.org.tr/

iltemsilciziyaret2 iltemsilciziyaret