Genç Kız Basketbol Takımımız Ankara Şampiyonu

Okulumuzun sayısız şampiyonluklarına bir yenisi daha ekleyen Genç Kız Basketbol Takımımız, okullar arası gerçekleştirilen müsabakaların il birinciliği finalinde TED Ankara Koleji Vakfı Kız Basketbol Takımını mağlup ederek Ankara Şampiyonu oldu.

Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Genç Kız Basketbol Takımımız,, 18 Ocak 2016 tarihinde MEB Beşevler Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen “Okullar Arası Genç Kız Basketbol Müsabakaları” final maçında TED Ankara Koleji Vakfı Kız Basketbol Takımını 53-44 mağlup ederek şampiyon unvanını korudu.

Geçtiğimiz yılki başarılarını yineleyen ve grupta yaptığı tüm maçlarını kayıpsız atlatan takımımız namağlup unvanını da sürdürmeyi başardı. Şampiyon takımımız Türkiye finalleri yolunda yükselişine doludizgin devam ediyor.

• Haber Özel Arı Okulları web sayfasından alınmıştır.

2017-12-28T10:05:05+03:00