Mütevelli Heyet Başkanımız Sıtkı Alp’e Arman Talay Ödülü

Türk spor basınının önemli isimlerinden Arman Talay, vefatının 19’uncu yılında düzenlenen ödül töreninde anıldı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nde gerçekleştirilen Arman Talay 2017 Spor Ödülleri töreninde, akademik eğitimin yanı sıra gençlerin spor alanlarına aktif katılımını önemseyen Arı Okulları Kurucusu, Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sıtkı Alp, ödüle layık görüldü.

Aynı zamanda törende, Özel Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Seva Demiröz, Çankaya Üniversitesi Spor Koordinatörü Haluk Bilgin, Özel Arı Okulları Spor Koordinatörü Tuncay Elkoca, Türkiye Ortaokul Yıldız Kız Basketbol Türkiye Şampiyonu takım Antrenörü Gülseren Yarga ile Kaptan Mariya Taşer, Türkiye Ortaokul Küçük Kız Basketbol Türkiye Şampiyonu takım Antrenörü Mehmet Güler ile kaptan Işıksu Güven, Türkiye Ortaokul Küçük Kız Step – Aeoribik Türkiye Şampiyonu takım Antrenörü Sibel Pınarbaşı ile kaptan Ayda Arber’e plaket verildi.

2 img_7825 img_7829-1

2017-05-31T13:40:19+03:00