YILDIZ KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ “NAMAĞLUP” TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Kütahya ilinde 04-08 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen “Okullar Arası Yıldız Kız Basketbol Müsabakaları Türkiye Finalleri” sonunda Türkiye şampiyonluğu kupasını başkente getirdik. Geçtiğimiz yılın Ankara Şampiyonu ve Türkiye 2.si olan Yıldız Kız Basketbol Takımımız kırılması güç bir rekora imza atarak başarısını Türkiye şampiyonluğu ile taçlandırdı.

Yıldız Kızlarımızın şampiyonluk öyküsü 2016-2017 “Okullar Arası Yıldız Kız Basketbol Müsabakaları İl Birinciliği Müsabakaları” ile başladı. Hiç yenilgi almadan Ankara şampiyonu olan siyah-sarılı takımımız yenilgisizlik serisini Türkiye finallerinde de sürdürdü.

Türkiye yarı finallerini mağlubiyet yaşamadan geçen yıldızlarımız Türkiye finallerinde grubunu 1.likle tamamladı ve finalist takımların belirlendiği çapraz maçta da fark yarattı. Çapraz maçta İzmir Şampiyonu Mürşide Altınçubuk Ortaokulunu 66-39 skoruyla yenen yıldız kızlarımız Türkiye Şampiyonasında finalist oldu.

Finalde rakibimiz olan Mersin Tarsus Çukurova Sanayi Ortaokulunu 74-33 gibi farklı bir skorla mağlup eden Arı Yıldız Kız Basketbol Takımımız yenilgisiz kapattığı 2016-2017 okul sporları müsabakalarında kupayı Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’dan aldı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, bizlere yaşattıkları eşsiz gurur ve mutluluk için teşekkür ediyoruz.

2017-12-25T15:13:57+03:00