KÜÇÜK KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZ DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Arı Yıldız Kız Basketbol Takımımızın yenilgisiz Türkiye Şampiyonluğunun ardından Arı Küçük Kız Basketbol Takımımız da tarih yazdı. Okul sporlarında centilmenliği, yaratıcılığı ve göze hoş gelen takım oyunuyla göze çarpan “Ankara Şampiyonu” unvanlı takımımız, bu yıl tüm turnuvayı sürklase ederek Türkiye Kupasını müzesine taşıdı.

Başarılı sporcularımız Manisa ilinde 17-22 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen “Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Müsabakaları Türkiye Finalleri’nde başarılı oyununu tüm müsabakalarda ustaca sahaya yansıtmayı bildi. Çekişmeli geçen Türkiye finallerinde grubunu 1.likle tamamlayan siyah-sarılı ekibimiz çapraz maçta Bayrampaşa Mehmet Akif Ortaokulunu 58-37 skoruyla yenerek Türkiye Şampiyonasının finalisti oldu.

Finalde Ankara Özel Bilişim Koleji ile karşılaşan basketbolcularımız 43-39 skoruyla “2016-2017 Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Müsabakaları”nın son sözünü söyledi ve yıldız kız basketbol takımımızın ardından turnuvanın en büyük kupasını 2. kez başkente getirdi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarı için kenetlenerek bizlere bu büyük başarıyı yaşatan öğrencilerimize ve bu başarıya katkı sunan Arı Ailesinin değerli üyelerine teşekkür ediyoruz.

ozel_ari_kucuk_kiz_basketbol_takimi_2016-2017_turkiye_sampiyonu_1-e1493038841843

2017-12-25T15:07:35+03:00