Özel Arı Okulları Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Basketbol Takımlarımız Yenilgisiz Ankara Şampiyonu

Ortaokul Yıldız Kız ve Yıldız Erkek basketbol takımlarımız okullar arası il birinciliği grup maçlarını ve finallerini yenilgisiz tamamlanın ardından mutlu sona ulaştı. Okulumuz bu yıl genç kız basketbol takımımız ile birlikte yenilgisiz 3 Ankara şampiyonluğuyla kırılması güç rekorlardan birine daha imza attı.

Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 16 Ocak 2020 tarihinde  gerçekleştirilen “Okullar Arası Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Basketbol Müsabakaları Final Maçları”nda Özel Erhan Aslan Tekyıldız Yıldız Kız Basketbol Takımını 49-30 skoruyla, Yıldız Erkek Basketbol takımı ise Zafer Kolejini 87-64 mağlup ederek Ankara şampiyonu oldu. Grup ve final maçlarını yenilgisiz geçerek turnuva sürecini farklı kazandığı maçlarla tamamlayan yıldız kız ve yıldız erkek basketbol takımlarımız okullar arası basketbol müsabakalarında Ankara’nın zirvesinde yerini aldı.

Bölgesel müsabakaları 1.likle tamamlayan, son 3 yılın Türkiye Şampiyonu Yıldız Kız Basketbol Takımımız Türkiye yarı finallerinde, Yıldız Erkek Basketbol Takımımız ise Türkiye grup elemelerinde başkenti temsil edecek. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2020-01-18T11:28:09+03:00