Hakkımızda 2016-01-18T17:01:37+02:00

Spor Okulu
Sporun uzun vadede, hem fiziksel hem de ruhsal getirileriyle olumlu bir yatırım olduğu bilinciyle hareket eden Çankaya Üniversitesi Spor Merkezi, ruh ve beden sağlığı yerinde, dinamik, hızlı düşünebilen ve karar verebilen, aktif, takım ruhunu taşıyan ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek sporun dünya çapında gelişmesini sağlamak amacıyla spor etkinliklerine önem vermektedir.

Amacımız:

• Sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyen sağlıklı nesiller yetiştirmek,
  • Gençlerimizin seçtikleri spor dallarında becerilerini geliştirerek onlara ulusal ve uluslararası alanlarda başarılı olmanın onurunu yaşatmak,
  • Zaferi ve yenilgiyi hazmedebilen faydalı sporcular yetiştirerek Türk sporunun saygın bir şekilde temsil edilmesini sağlamak.

Tüm spor etkinlikleri Çankaya Üniversitesi Spor Merkezi Spor Okulları tarafından yürütülmektedir.
Etkinlikler Cumartesi-Pazar günleri, kampüsümüz içerisinde yer alan spor salonlarında uzman antrenörler ile birlikte yapılmaktadır. Etkinliklerimize katılan öğrenciler önce yaş seviyelerine göre gruplandırılıp; yapılan çalışmalar doğrultusunda tecrübe, yetenek ve becerilerine göre gruplandırılmaktadır.
Spor Okulları bünyesinde başta basketbol olmak üzere voleybol, cimnastik ve binicilik etkinlikleri başarıyla sürdürülmektedir. Gruplarımız en az 15 enfazla 20 kişi ile sınırlandırılmaktadır.

Kayıt için gerekli belgeler,
Spor Merkezimizden alacağınız kayıt formu,sağlık raporu (veli beyan) ve ödeme dekontunu sporokulu@cankaya.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.

Hesap numarası : Vakıfbank Meşrutiyet Şubesi -Çankaya Üniversitesi Spor Merkezi
TR 86000 1500 158 00729 592 9539